Saker min son behöver veta om världen - Fredrik Backman

Saker min son behöver veta om världen

By Fredrik Backman

  • Release Date: 2012-08-27
  • Genre: Humor
  • Size: 578.16 KB
Score: 4
4
From 20 Ratings

Alternative Downloads

Server Link Speed
Mirror [#1] Saker min son behöver veta om världen.pdf 24,547 KB/Sec
Mirror [#2] Saker min son behöver veta om världen.pdf 36,347 KB/Sec
Mirror [#3] Saker min son behöver veta om världen.pdf 45,512 KB/Sec

Description

”Till min son. Jag ber om din förlåtelse redan nu. För alla gånger jag kommer skämma ut dig. För charterresorna. Cowboyhatten. ’Riktiga män väger över 90 kilo’-t-shirten. För att jag gör min pappa-hade-rätt-och-mamma-hade-fel-dans bland folk. För att jag köper minibuss. För att jag har shorts."
Saker min son behöver veta om världen är en pappas stapplande försök att förklara världen för en tvååring. I kapitel som ”Vad du kommer att behöva veta om Ikea”, ”Vad du kommer att behöva veta om rörelseaktiverade toalettlampor” och ”Vad du kommer att behöva veta om varför Felicias mamma är sur på mig” blottlägger Fredrik Backman med stor komisk träffsäkerhet 2000-talets småbarnsföräldrars alla ängsligheter och tillkortakommanden. Men mellan igenkännande gapskratt och skarpa samtidsreflektioner finns också kapitel som ”Vad du kommer att behöva veta om manlighet” och ”Vad du kommer att behöva vet om när jag håller dig lite för hårt i handen”. Med uppriktiga rädslor och villkorslösa kärleksförklaringar som går rakt in i bröstet hos läsaren. Vare sig man är förälder eller inte.
Extramaterial: E-boken innehåller även fyra kapitel från Fredrik Backmans debutroman En man som heter Ove, en underhållande feel good-berättelse i samma anda som Hundraåringen och filmen "Livet från den ljusa sidan" med J Nicholson.

Omslagsformgivare: Malin Westman

keyboard_arrow_up